• Hírek

    Meghívó

    Szeretettel meghívunk minden kedves olvasónkat, idetévedőket, szombaton (2013. május 04) nyíló természetfotó kiállításunkra. A tárlat megtekinthető 2013. május 04 -től, június 03 -ig a Magyar Mezőgazdasági Múzeum Vadászati-halászati kiállító termében, hétfő kivételével minden nap 10-17 óra között. Belépő jegy ára 1100 HUF, a Groupama Garancia Biztosító dolgozói (családtagok nem), az arcképes  igazolványuk felmutatására 50% kedvezményben részesülnek.

  • Hírek

    Blog

    Mint az már látszik az oldal struktúráján, a mindennapos események a blog részben szerepelnek, míg a fő elemek kerülnek csak a weboldalra. Tehát ha a mindennapokra vagy kíváncsi akkor katt a http://nagyvadfotozas.blogspot.com oldalra, és megtudod mi történik velem, a vadakkal, vagy éppen azt, hogy semmi sem történik.

  • Hírek

    Nagy dolgok készülőben

    Sokaknak feltűnt és feltűnhetett, hogy magára a weboldalamra keveset írok. Igen. Volt egy gondolatom, a mindennapi eseményeket a blogban teszem közzé. Véleményem szerint ez működik is, de nézetemet nem mindenki osztja. Így elérkezett az idő, hogy ide is írjak. Nem szeretnék előre inni annak a bizonyos medvének a bőrére, egyelőre csak annyit, hogy (számomra/számunkra) nagy dolog van készülőbe. Jelenleg ezzel foglalatoskodom, várhatóan egy héten belül felszáll a fehér füst és minden világossá válik. Addig is csak türelem, és reméljük mindenkinek nagy örömöt fogunk szerezni.