Hírek

Álmodozom… ingyen van

Professzionális kialakítás a professzionális kezeléshez

Az EOS 70 D nagyszerű képességei egy professzionális kialakítású, a kényelmes, ugyanakkor gyors használathoz tervezett vázban kaptak helyet. A képkocka 98 százalékát megjelenítő, 0,95x-ös nagyítású, Intelligens keresővel kényelmesen komponálhatók meg a képek és ellenőrizhetők a beállítások a rávetített elektronikus visszajelzések segítségével. A kényelmesen elhelyezett vezérlőelemekkel azonnal elérhetők a leggyakrabban használt beállítások – például az ISO-érzékenység, az AF-módválasztás vagy a fénymérés –, így a felhasználók gyorsan módosíthatják a kívánt beállításokat, hogy utána már csak a pillanat megörökítésére kelljen koncentrálniuk.
 non
A 7,7 cm-es (3,0”), állítható dőlésszögű, 1,040 millió képpontos Clear View LCD II érintőképernyő ideális videók felvételéhez és a szokatlan, izgalmas szögekből történő kreatív fényképezéshez. A képernyő kapacitív típusú, így több ujjal is kezelhető, például lehet két ujjal arrébb „söpörni” vagy „csípve” kicsinyíteni-nagyítani a képeket – tökéletes a menükben navigáláshoz, a beállítások módosításához, vagy a képek gyors átlapozásához.
no

Praktikus kapcsolódás – egyszerű távvezérlés és azonnali megosztás

Az EOS 70D a legújabb EOS modell, amely beépített Wi-Fi kapcsolatot kapott. Ez nemcsak a fényképezőgép távirányítását teszi lehetővé nagy-nagy szabadsággal, hanem a képek kényelmes megosztását is. A Wi-Fi kapcsolaton keresztül, az EOS Remote alkalmazással a kép számos paramétere állítható, például az ISO-érzékenység és az expozíció, nemkülönben a fókusz és természetesen vezérelhető maga a zárkioldás. Használható távoli élőkép mód is, valamint van lehetőség az elkészült képek áttekintésére és értékelésére.

Zabolátlan kreativitás – azonnal

Az EOS 70D kreatív módok széles tárát kínálja az egyedi képek egyszerű elkészítéséhez. A fényképezőgépbe épített HDR-funkció révén nem jelent problémát a nehéz, nagyon kontrasztos témák felvétele sem: ilyenkor három felvételből készül egy olyan, amely részletgazdagabb mind az árnyékos, mind a fényesebb területeken. Többszörös felvételi módban maximum kilenc kép készíthető egymásra; valamint egy sor kreatív szűrő is alkalmazható a felvétel stílusának és jellegének azonnali megváltoztatásához.
A több Canon Speedlite EX vaku vezérlésére is képes, beépített Speedlite-jeladóval pedig egyszerűen lehet kísérletezni a külső vakukkal is.

Kreatív Full HD felbontású filmek

A nagyszerű állóképek mellett az EOS 70D-vel kiváló minőségű videók is készíthetők, roppant egyszerűen. Full HD (1920 x 1080 képpont) felbontású videók készíthetők többféle (30, 25 vagy 24 kép/mp, illetve 720p felbontásnál 60 és 50 kép/mp) képsebességgel és különféle tömörítési beállításokkal az utószerkesztéshez és megosztáshoz. Az új Dual Pixel CMOS autofókusznak köszönhetően a Video szervo AF mód folyamatosan követi a tárgyakat mozgás közben, vagy a téma újrakomponálása közben is, garantálva, hogy állandóan fókuszban legyenek.
Ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy a képmező több mint 80 százalékára kiterjedően más-más fókuszterületet válasszunk, ehhez mindössze az érintőképernyőt kell megérinteni, akár videofelvétel közben is. Így a videók akkor is élesek maradhatnak, ha a tárgy elmozdul, vagy a felhasználó megváltoztatja a kompozíciót.
A videofelvételekhez sztereo hang is rögzíthető akár a belső mikrofon segítségével, akár a beépített külsőmikrofon-csatlakozóra kötött külső audio jelről. Kézi vezérléskor minden paraméter szabadon állítható, a rekesztől kezdve egészen az ISO-érzékenységig, nagyobb szabadságot adva a felhasználóknak, ahogy a képességeik fejlődnek.

EOS 70D – a legfontosabb jellemzők:

  • 20,2 megapixeles APS-C CMOS érzékelő és DIGIC 5+
  • 19 pontos kereszt típusú AF-rendszer és 7 kép/perc sebességű sorozatfelvétel
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Azonnali megosztás és távirányítás Wi-Fi-n keresztül
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Állítható dőlésszögű, 7,7 cm-es ClearView II LCD-érintőképernyő
  • Intelligens kereső
  • Full HD videók

Szólj hozzá