Hírek

Pályázati felhívás

Fotó kiállítás, „pályázat”

 Augusztus hónapban egy rendhagyó fotópályázatot hirdetek, 0-99 éves korig. Előre is elnézést a 100 év felettiektől.
Szeptemberben „kiakasztanám” a természetet. Ehhez keresek ifjú és kevésbé ifjú természetfotós társakat, partnereket. A Budakeszi Vadasparkban helyezzük ki a jelentkezők képeit egy szép napos szeptemberi hétvégén. A „pályázat” szó nem véletlenül került idézőjelbe, mert ez nem egy igazi pályázat, inkább csak egy csoportos – reményeim szerint nagy csoportos – kiállítás. E rendezvény segítségével szeretnénk megmutatni, a segítségetekkel felhívni a figyelmet a természet szépségeire; buzdítani a természetjárásra, fotózásra és mindenre, ami természet. Ha sikeres lesz, megismételnénk minden negyed-, vagy félévben, az aktuális flóra és fauna bemutatásával, hagyományt teremtve ezzel.

Címe: „Természetesen”

 Téma: Élet az erdőben, mezőn, vízen, nyáron (nyár vége)
A pályázat célja a természetben élő állatok, növények bemutatása.
Főként Budakeszi, vagy környéki (de lehet bárhonnan, határon innen, vagy túl) ifjú kezdő/amatőr természetfotós palánták műveit várom/várjuk, de természetesen nem probléma – mint a bevezetőben is írtam -, ha idősebb vagy.
Hogy stílszerűek legyünk, lehetőleg nyár, vagy nyár végi képekkel nevezzetek. Lehet makró, táj, állat vagy bármi a természetről. Most kivételesen nem szeretnénk, embereket, pancsoló gyerekeket ábrázoló képeket.
Pályázni színes és fekete fehér, fényes, vagy matt papír képekkel lehet, A/4 (20×30 cm) méretben. Számítógépes utómunkával módosított képeket sajnos nem áll módunkban elfogadni. Lehetőleg a képek 2011 után készültek legyenek. Nem vehet részt más, rangosabb pályázaton díjnyertes alkotás.  Mindenki maximálisan 5 képet küldhet be, vagy max. 3 képből álló sorozatot. A pályamunkák előzsűrizésen esnek át, mely során kiválogatásra kerül az 50 darab kiállítandó kép. A zsűrit Mráz Edina természetfotós társammal képviseljük.
Pályázat benyújtási (postázási) határideje: 2013. augusztus 23. 23:59
Pályázat benyújtásának címe: Berényi Csaba, Jelige: természetesen;
2092 Budakeszi, Honvéd 5.
Nevezési díj nincs, a „pályázaton” mindenki kortól és nemtől függetlenül saját felelősségére vehet részt, aki részese szeretne lenni egy aprócska kis élménynek.
FONTOS: A beküldendő képek hátuljára mindenki írja rá a kép címét, külön papírra a nevét, korát, e-mail címét, hogy a kiállítás megnyitójáról, esetleges nyereményéről értesíteni tudjuk.
A pályázaton a legfiatalabb és a legöregebb alkotó társat külön jutalmazzuk. A legszebb képeket közönség szavazás útján szeretnénk eldöntetni, a nyerteseknek vadasparki belépőkkel, ajándéktárgyakkal, különleges fotózási lehetőséggel kedveskednénk, valamint a képeit szeretnénk megjelentetni a Budakeszi Hírmondó c. újságban, a Budakeszi Vadaspark facebook oldalán, valamint a A MI kisvárosunk weboldalán. Természetesen saját weboldalamon (https://nagyvadfotozas.hu), blogomon (http://nagyvadfotozas.blogspot.com) is megjelentetem a képeket, a facebook oldalamon (https://www.facebook.com/nagyvadfotozas) folyamatosan tájékoztatlak benneteket az eseményekről. A kiállítás pontos időpontja később kerül kihirdetésre.
polvad

Szólj hozzá