Hírek

Átváltózósdi

Új projektet indítottunk szeptembertől.

ÁTVÁLTOZTATUNK!

Profi sminkes és fodrász segítségével szeretnénk megmutatni neked milyen lehetsz, ha az unott hétköznapjaidat színesebbé teszed, vagy ha esetleg az önbizalmad szab határt a vágyaidnak. Fodrászunk megmutatja neked, milyen frizura illene hozzád, vagy ha gondolod meglep egy teljesen modern frizurával mely tükrözi egyéniségedet.
Mindezt meg is tanulhatod, mert fodrászunk egy gyors oktatást is tart, miközben készülsz.

Sminkesünktől pedig megtudhatod milyen dögös csaj is lehetsz amikor egy kis színt viszel a szürke hétköznapjaidba, akár egy buliban, vagy ha csak egyszerűen a párodnak szeretnél tetszeni, egy természetes sminkkel. Az egyszerű lépéseket könnyen el is tudod sajátítani, hiszen ott helyben ő is megtanít az apróbb trükkökre, fortélyokra, hogy később magad is elkészíthesd.

A kettő együttes összhangjából születik majd a díva. Természetesen figyelembe vesszük igényeidet, alap stílusodat, és személyre szabottan alakítjuk ki mindezeket. A döntés a Te kezedben van, mit is szeretnél?!

Átalakulásod lépéseiről fotósunk képeket készít, melyeket majd átadunk CD-n, vagy DVD-n. Megajándékozunk pár 13×18 -as képpel, hogy mutogatni tudd barátaid, családtagjaid előtt, ilyen voltál –> ilyen lettél!

Jelentkezni és érdeklődni a +36 30 906-9573 telefonszámon Batka-Horváth Beátánál lehet.

Szólj hozzá