Élmények

Jubileum

Tegnap jubiláltam! Nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de tegnap volt pontosan 20 éve, hogy felavattak tisztté. Azóta valóban sok víz folyt le a Dunán, ahogy szokták ezt mondani, így már nekem is kétségeim vannak afelől, hogy örülök-e, vagy sírok-e a hír hallatán. Inkább sírnék, mivel nem sikerült ezt az időszakot eltölteni a seregnél, de részben örülök is, mert sok olyan embert sikerült megismernem, akiket ott soha.
Nagy ünneplést csaptunk otthon, végül is 20 év, az 20 év! Ezért a kis családom körében megnéztük a televízióban a tisztavatást. Végigültük a beszédeket, amit nagy izgalommal hallgattunk, de nem értettünk, mert mi köze a forint és euró ingadozásának, valamint a határon túli magyarok helyzetének a mi ünnepünkhöz és a tisztavatáshoz… még most sem értem. Tudom én vagyok az alul művelt és bennem a hiba.
 
Azért történtek pozitív dolgok is tegnap. Végre sikerült igazi nagyvadas képeket készítenem. Igaz eddig nekem "csak" a dámok jutottak, de úgy látszik megtört a jég. Azért egy két apróság kikívánkozik belőlem, mert nem igazán rajongok azért ha más mondja mit írjak az oldalamra. Itt is érvényes a vélemény szabad kinyilvánítása, röviden, ez volt az utolsó ilyen alkalom.
 

Szólj hozzá