Hírek,  Nagyvad fotózás

Nagyvadászat

Augusztus 2-án ismét egész napos lesből történő nagyvad fotózás lesz, max. 20 fő részvételével.
Szállás a vadászházban lehetséges, 2 fős szobákban, ……../fő/éj +reggeli áron, vacsora igényelhető.
Találkozó: Bokodnál  7:00-kor. A pestiekkel a város szélén is tudok találkozni, így együtt is mehetünk.
A vadászházban egy rövid eligazítás után kimegyünk a területre. A vadászkert nagysága 1080 ha , tehát nem kicsi. Az emberek kettesével lesznek kiültetve a már kialakított leshelyekre (lessátor, vagy a magaslesek alatt).
– Dél felé mindenkit összeszednek a kísérők és visszamegyünk a vadászházba ebédelni (valami vadasat). Majd vissza a területre. Mindenki más leshelyen foglal helyet.  Ha az időjárás engedi, fotózás estig.
Fotózható vadfajok: gím, dám, vaddisznó esetleg róka és muflon. Vaddisznót mindenki tud fotózni 1000%,  mert az előző napi etetést ilyenkor átrakják arra a napra. Amint a fotósok elhelyezkedtek, az etetőkocsi elkezdi az etetést. Van lehetőség kimondottan NEM ETETETT helyre is menni.Az igényt kérjük előre jelezni.
Kellékek: terepviszonyoknak és időjárásnak megfelelő ruházat, fotós cuccok, szúnyogriasztó, nem árt egy kényelmes kisszék és folyadék. Ha van lessátrad az nem gond, mert nem feltétlen szükséges mással lenned.

 

Objektív: Vannak helyek ahol elegendő (még sok is) a 200mm, de szerintem legalább 300mm-400mm a legtökéletesebb (kinek mi van).

A fotóstúra ára: 

Szólj hozzá