2011. 04. 02.

In Memoriam…

Többek boldogságára és örömére, jó időre abbahagyom a fotózást, weboldalam szerkesztését és a blogolást is valószínűleg, igaz utóbbi még nem teljesen biztos. Pár napja az ürességről írtam, ami rendesen meg is támadta a belsőm, sőt inkább ez tölti ki egy darabig.

Tegnap sikerült megbizonyosodnom, hogy talán vannak “jó akaróim”. Persze, mindenkinek vannak, de hol így, hol úgy viselkednek az emberrel. Nekem erre a lehetőségre egy rendőr hívta fel a figyelmem, mikor majd egy órás fotózási-helyszín keresgélés után az erdőből kijövet láttam feltörték az autómat.  Vasárnap kellett  volna egy portfóliót összeállítani a természet lágy ölén. Sajnálom, hogy nem tudjuk összehozni, pedig a tervek igen jók voltak. Örüljön kicsi lelke annak a szemét állatnak aki ellopta a felszerelésem. A fantasztikusan sikerült kis áprilisi tréfát folytatván, a rendőrség kérdezte vannak e haragosaim, ellenségeim? Hát adtam egy kibővített listát… akkor vicceskedjünk! 🙂 A helyszínelés során kiderült, hogy tudatosan csak erre utazott az elkövető, ergo ismernie kellett igen jól, a szokásaimat is. Igaz voltak felszerelési elemek amik állandóan a kocsiban voltak, de a gépek elég ritkán, csak ha fotózni készültem, mentem. De majd a helyszínen talált nyomokból kiderül…

Igazából csak azt sajnálom, hogy a lányaim gépét is elvitte az a drága ember, ezért viszont nagyon zabos vagyok és mindent megteszek azért, hogy sikerüljön kézre keríteni azt a szemétládát. Nem biztos, hogy jó neki ha felmérgesít!

Mielőtt felmérgesíteném magam, utolsó esélyként a lányaim gépét szívesen visszavásárolnám! Adok érte 600 000 Ft-ot! Ilyen jó lehetőséget nem fog kapni senkitől se. Április 15 -ig áll az ajánlatom.

 

Ja, csak zárójelben jegyezném meg a gépek és optikák gyári száma megtalálható egy bizonyos oldalon, csak ha értékesíteni szeretné valaki tudja, hogy kicsit nehezebb lesz azt az összeget megkapnia, mint amire számított.

Akinek azt ígértem, hogy tanítgatom és segítek azzal semmi probléma, továbbra is áll, csak legyen gépe! 😀

3 hozzászólás a “In Memoriam… ”-hoz
 1. 1
  Orsi mondja:

  Szóval a fotózás abbahagyásáról szó sem lehet!!!
  A kikapcs kell!
  Majd én hozok vázat. 🙂

  A kedves kocsifeltörőhöz nincs mit hozzátennem, gratulálok a normáihoz.

 2. 2
  Mikrobi75 mondja:

  Csaba!

  Nagyon sajnálom ami veled történt. Kívánom, hogy legyen meg az elkövető és kapja meg amit érdemel. Ha gondolod akkor kocsiba ülök és elmegyek segíteni az elkövetővel való “kis csevegésbe”

 3. 3
  E. mondja:

  Csaba, sajnálom, ami történt. 🙁 Száradjon le a keze, meg alkalmasint más testrészei is annak, aki ilyet tesz, bármilyen okból tegye is azt. Mind emberek vagyunk, miért kell így egymás alá tenni?.. Ezt sosem értettem.
  Remélem, megoldódnak valahogy a dolgok, és visszaállnak a rendes kerékvágásba hamarost!..

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam imageinfo@nagyvadfotozas.hu