2009. 10. 30.

Daru fotózás

Nagyon jól sikerült az idei első daru fotózásos túra. Wink

A vártnál többen jöttek el és szinte mindenkinek sikerült értékelhető képeket készíteni. Fantasztikus volt az Álomzugban, nagyon jó leshelyet találtunk a kis csapattal és egy szikes kis pocsoja is volt a közelben ahol tudtak fürödni. Igaz a tervezettel ellentétben a rossz időjárás miatt csúsztattuk a kirándulást, így négy nap lett belőle. A csapat krémje, már csütörtök délután lement elfoglalni a szállást a szokásos helyen, és az esti behúzásokat megszemlélni.

Péntek reggel pirkadatkor indultunk ki a kirepüléseket fotózni, majd ebédre, szinte mindenki más helyre vonult, ki-ki az általa hozott kis hazai maradékokat, vagy “páncélosokat” konzervetvett elő a hátizsákjából. Röpke órás pihenő után, ismét a gépeké volt a főszerep, és nem utolsó sorban a madaraké. A többi napon ugyan ezek a mozzanatok ismétlődtek. Az egész kis túrának csak a vége sikeredett kissé furcsára a hazafelé jövő emberhad miatt.

5 hozzászólás a “Daru fotózás ”-hoz
 1. 1
  Gabesz mondja:

  Csabikám ez nagyszerűen sikerült. Remélem szólsz a legközelebbinél is. G

 2. 2
  csizi mondja:

  Nagyon élveztem a fotózás részét, de legközelebb valamilyen kerekes eszközt igénybe fogok venni. Nem nekem való a gyaloglás
  Nagyon köszönöm és nekem megérte az árát!

 3. 3
  tsaba mondja:

  nagyon örülök, hogy tetszett, idén talán lesz még egy hasonló túra, remélem eljöttök 🙂

 4. 4
  Ilike mondja:

  Szia Csaba! Lesz másik fotóstúra még az idén? Arra is beneveznék. Nagyon élveztem az egész programot még a sár sem tántorított el igazán. A mailemre írj ha van infó
  K.

 5. 5
  tsaba mondja:

  Köszi Ilike,
  természetesen írok.

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam imageinfo@nagyvadfotozas.hu